Κατσικογιάννης: «Να βγούμε από το καβούκι μας»

Ο Γιώργος Κατσικογιάννης με δηλώσεις του υποστήριξε πως η Δόξα Δράμας πρέπει να σταματήσει να παίζει αμυντικά αν θέλει να πάρει κάποια θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

{textlink02}

Ο μέσος της Δόξας Δράμας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra και υποστήριξε πως η ομάδα του παίζει πολύ παθητικά, ενώ εξέφρασε και παράπονα για τη μη χρησιμοποίησή του παρά το γεγονός ότι αισθάνεται έτοιμος να βοηθήσει. Παράλληλα, ο Γιώργος Κατσικογιάννης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΟΦΗ και τη φετινή του πορεία, όντας ως πέρσι ποδοσφαιριστής των Κρητικών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πώς αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του:

«Ήταν παράξενα για μένα τα πράματα αφού πριν τρεις μήνες ήμουν στον ΟΦΗ. Έφυγα με καλό τρόπο από την ομάδα, πανηγυρίσαμε την άνοδο στη Super League, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό. Από εκεί και πέρα, είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, είμαι στη Δόξα Δράμας, θέλαμε να πάρουμε το παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε».

Για την πορεία του ΟΦΗ:

«Πάει πάρα πολύ καλά ο ΟΦΗ. Έχει δέσει η ομάδα και μακάρι να πάει ακόμα καλύτερα στη συνέχεια γιατί έχουν δυνατότητες αυτά τα παιδιά».

Για την κακή εικόνα της Δόξας Δράμας:

«Έχουμε μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα, σε πέντε παιχνίδια δεν έχουμε σκοράρει ακόμα. Είμαστε μια νέα ομάδα με νέους ποδοσφαιριστές που έχουν πολύ ταλέντο το οποίο όμως δεν έχουμε δείξει. Η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη, το παραμικρό λάθος σημαίνει γκολ. Δεν είναι Β’ Εθνική η Super League και πρέπει να το καταλάβουμε πολλοί μέσα στην ομάδα αυτό. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να δουλέψουμε σκληρά και να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε από τα πολλά λάθη που κάνουμε».

Για το τι πρέπει να αλλάξει:

«Η ομάδα πρέπει να παίξει κάποια στιγμή επιθετικό ποδόσφαιρο. Δε θέλω να μπω στα χωράφια του προπονητή, όμως πρέπει να βγούμε από το καβούκι μας και να παίξουμε χωρίς να φοβόμαστε τον αντίπαλο, γιατί ως τώρα αυτό έχουμε δείξει, ότι φοβόμαστε και δεν παίζουμε επιθετικά».

Για το αν θα κάνει κάπου την έκπληξη η Δόξα:

«Καλό είναι να έρθει μια νίκη νωρίς, για να ανακτήσουμε τη ψυχολογία που δεν έχουμε καθόλου. Αν χάνεις συνέχεια, σε παίρνει από κάτω και δεν μπορείς να κάνεις κάτι καλό».

Για τη δική του προσαρμογή και το γεγονός ότι δεν παίζει συχνά:

«Εγώ έχω προσαρμοστεί καλά, προσπαθώ να κάνω όσο το δυνατό καλύτερα τη δουλειά μου. Θέλω βέβαια να παίζω, γιατί έλυσα ένα μεγάλο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό προτίμησα να χάσω λεφτά για να παίζω ποδόσφαιρο. Με στεναχωρεί αυτό, αλλά δε θα το κρίνω. Όποτε μου ζητήσει ο προπονητής μου θα είμαι έτοιμος. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι δανεικός από τον Ολυμπιακό. Εγώ και ο Σοϊλέδης φύγαμε ελεύθεροι από τον Ολυμπιακό, ο Βάντερσον και ο Λεάντρο είναι δανεικοί. Έχω διετές συμβόλαιο με τη Δόξα και προτίμησα να έρθω στην ομάδα για να παίζω και να την βοηθήσω».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια της Δόξας:

«Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας, τα παιχνίδια είναι πολλά. Θα παίζουμε για 2 μήνες συνέχεια Τετάρτη-Κυριακή, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα καταφέρουμε».

Για το Champions League και το Clasico:

«Θεωρώ πως η Μπαρτσελόνα θα πάρει το Champions League. Πιστεύω πως θα κερδίσει και στο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης την Κυριακή».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×