Εκτός αποστολής για ΠΑΟΚ ο Καραγκούνης!

Χωρίς τον Θανάση Καραγκούνη ο οποίος έμεινε και εκτός αποστολής, θα ταξιδέψει ο Ατρόμητος στη Θεσσαλονίκη για τη 13η αγωνιστική της Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Δώνης έκρινε πως ο νεαρός άσος -  παρά το γεγονός πως έχει επιστρέψει στις προπονήσεις από την προηγούμενη εβδομάδα - δεν έχει φθάσει ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, με αποτέλεσμα να μην τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση της Τούμπας. Πέραν του Καραγκούνη, εκτός έμεινε και ο τραυματίας Σωκράτης Φυτανίδης ο οποίος μέρα με τη μέρα ανεβάζει ρυθμούς αποθεραπείας μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη στο γόνατο.

Με το πέρας της σημερινής προπόνησης, η οποία διεξήχθη χωρίς απρόοπτα, ο Έλληνας τεχνικός που δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε κόντρα στον Εργοτέλη, ανακοίνωσε και τους «εκλεκτούς» της αποστολής: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Ζουέλα, Τόμας, Γιαννούλης, Μπάλλας, Τάτος, Σφακιανάκης, Μπρίτο, Γκαρσία, Καραμάνος, Μπέλιτς, Νάστος, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Δημούτσος, Επστάιν, Οικονόμου, Μακρής.

Η προετοιμασία του Ατρόμητου θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για τη συμπρωτεύουσα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×