Με αλλαγές και… φήμες ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» θα έχουν αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα τους στον αγώνα με την Κέρκυρα, ενώ υπάρχει έντονα φημολογία για αλλαγή ιδιοκτησίας της ΠΑΕ που όμως δεν επιβεβαιώνεται.

Τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν βασικά στελέχη του Παναθηναϊκού, όπως οι Κουίνσι, Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι, η τιμωρία του Κώστα Κατσουράνη αλλά και η απόφαση του Ζεσουάλδο Φερέιρα να αφήσει εκτός αποστολής τον Στέφανο Καπίνο για να τον ξεκουράσει, αλλάζει πλήρως τα δεδομένα αναφορικά με τους έντεκα που θα παραταχθούν αύριο (08/01) απέναντι στην Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να επιλέξει τον Ορέστη Καρνέζη για τη θέση του τερματοφύλακα ενώ στην άμυνα θα πάρει θέση ο Ματίας Μπιάρσμιρ δίπλα στον Σεντρίκ Καντέ. Στο αριστερό άκρο παραμένει ο Νίκος Σπυρόπουλος και στο δεξί ο Λουκάς Βύντρα με τον Στέργο Μαρίνο στην τελευταία δοκιμή να παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Κατσουράνη στο πλευρό του Σιμάο στον άξονα, μια θέση που διεκδικεί ωστόσο και ο Βίκτορ Βιτόλο.

Στο αριστερό άκρο της επίθεσης αναμένεται να επιστρέψει ο Σεμπάστιαν Λέτο, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί εκεί ο Μαυρίας και να πάει στην κορυφή της επίθεσης ο Αργεντινός, με τον Ζέκα να παραμένει ακλόνητος στο δεξί άκρο. Τη θέση πίσω από τον επιθετικό διεκδικούν οι Κλέιτον και Καραγκούνης με τον Τοτσέ να έχει το προβάδισμα για τη θέση του μοναδικού προωθημένου.

Φημολογία που δεν επιβεβαιώνεται

Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα που στον Παναθηναϊκό άπαντες συγκεντρώνεται στο παιχνίδι με τους «Φαίακες» και θέλουν τη νίκη για να επιστρέψει η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα, έχει αναπτυχθεί φημολογία που θέλει την οικογένεια Βαρδινογιάννη να έχει συμφωνήσει με επενδυτικό κολοσσό για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Από την πλευρά του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Βαρδινογιάννη, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Πόσο μάλλον τα σενάρια που ήθελαν και ανθρώπους από την πλευρά των επενδυτών να δίνουν το «παρών» στα επίσημα του ΟΑΚΑ την Κυριακή (08/01). Όσο για τους ανθρώπους της ομάδας, αυτοί έχουν στρέψει αποκλειστικά την προσοχή στον αγώνα με τους «Φαίακες» και επισημαίνουν την πάγια θέση τους πως όσα αφορούν τις αλλαγές στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ είναι αποκλειστικό θέμα του μεγαλομετόχου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×