Αριστερά ο Σαλπιγγίδης στο ματς του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα είναι αυτός που θα επωμιστεί να παίξει το ρόλο των Βιεϊρίνια και Γεωργιάδη στο σημερινό (08/01) παιχνίδι με την Ξάνθη στα πηγάδια.

Ο Λάζλο Μπόλονι φαίνεται να έχει καταλήξει στα πλάνα του αναφορικά με την 11άδα που σκέφτεται να παρατάξει στο ματς με την ακριτική ομάδα και κυρίως για τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Αυτός θα είναι, όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρεί πως ο διεθνής Έλληνας επιθετικός είναι ο κατάλληλος για αυτό το ρόλο, μετά την πώληση του Βιεϊρίνια και τον τραυματισμό του Γεωργιάδη.

Έτσι, τον προτιμάει έναντι των Ρομπέρ και Λίνο, δύο λύσεις που τις προηγούμενες ημέρες σκεφτόταν, αλλά φαίνεται πως απέρριψε.

Επομένως, στο παιχνίδι με την Ξάνθη κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ θα είναι ο Γλύκος, με τους Μαλεζά και Μπαλάφα στο κέντρο της άμυνας, τον Λίλο στα αριστερά και τον Έτο στα δεξιά.

Την τριάδα των χαφ θα αποτελούν οι Λαζάρ, Πάμπλο Γκαρσία και Ίβιτς, στα δεξιά θα είναι ο Φωτάκης, στα αριστερά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×