Φερέιρα: «Σηκώστε κεφάλι!»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του μετά τον αποκλεισμό από τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο μοναδικός στόχος για τον Παναθηναϊκό πλέον είναι το πρωτάθλημα κι αυτό το ξέρει καλύτερα από όλους ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ζεσουάλδο Φερέιρα . Μπορεί ο Πορτογάλος να ήταν «σκασμένος» από την ήττα της ομάδας του στη διαδικασία των πέναλτι στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο φρόντισε να αποδείξει πως είναι σωστός «καπετάνιος» στα αποδυτήρια της ομάδας του και έτσι προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του που είχε πιάσει… πάτο μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου.

«Δεν πειράζει, σηκώστε το κεφάλι. Δεν αξίζαμε να αποκλειστούμε με αυτόν τον τρόπο αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας και να πάρουμε το πρωτάθλημα», έλεγε στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια του γηπέδου της Νέας Σμύρνης ο Πορτογάλος, ενώ σε όσους διέκρινε ότι είχαν επηρεαστεί παραπάνω από όσο θα έπρεπε πλησίαζε και μιλούσε κατ’ ιδίαν χτυπώντας τους στοργικά την πλάτη θέλοντας έτσι να τους τονώσει το ηθικό και να τους κάνει γρήγορα να αφήσουν πίσω τους το άσχημο βράδυ απέναντι στον Πανιώνιο.

Ο Πορτογάλος ξέρει άλλωστε καλά πως ένας αποκλεισμός μπορεί να φέρει αλυσιδωτές συνέπειες στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας και γνωρίζει ότι η διαχείριση αυτής της κατάστασης είναι ίσως σημαντικότερη και από τα όποια αγωνιστικά ή διοικητικά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει αυτόν τον καιρό ο Παναθηναϊκός.

Ο Φερέιρα από σήμερα (12/01) κιόλας θα αρχίσει να δουλεύει πάνω στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα την Κυριακή, καθώς αποτελεί ένα κρίσιμο «σταυροδρόμι» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσει να ετοιμάσει ψυχολογικά την ομάδα του, έτσι ώστε να πάρει το «διπλό» που θα την φέρει ξανά σε θέση ισχύος σε ό,τι αφορά την υπόθεση κορυφή και τον μαραθώνιο για την κατάκτηση του τίτλου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×