Εκνευρισμένος από τους τραυματισμούς ο Ιμπαγάσα!

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα είναι αμφίβολος για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, με τον Αργεντινό άσο να εμφανίζεται ιδιαίτερα εκνευρισμένο από τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν την φετινή σεζόν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος», ο περσινός MVP του Ολυμπιακού είναι τσατισμένος καθώς αυτός είναι ο τέταρτος φετινός του τραυματισμός, με τον «Κάνιο» να είναι δυσαρεστημένος, λόγω του ότι ποτέ δεν είχε τόσους πολλούς τραυματισμούς στην καριέρα του.

«Ο Ιμπαγάσα είναι τσατισμένος. Έχει θυμώσει! Και ο ίδιος δεν περίμενε να έχει τέτοια προβλήματα. Ποτέ στην καριέρα του ουσιαστικά δεν είχε. Γι’αυτό , άλλωστε και με εξαίρεση μια σεζόν πριν από δέκα χρόνια, όταν είχε έναν μεγάλο τραυματισμό, πάντοτε είχε πολλές συμμετοχές», δήλωσε πηγή κοντά στον παίκτη.

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε πως το ιατρικό τιμ των πρωταθλητών αισιοδοξεί πως ο Αργεντινός μέσος θα είναι σε θέση να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, τουλάχιστον σε επίπεδο 18άδας, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να περιμένει τον Ιμπαγάσα μέχρι την ύστατη ώρα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×