Ένατος προπονητής που αποχωρεί ο Τεννές

Ο 9ος προπονητής που αποχωρεί από πάγκο ομάδας της Super League τη φετινή σεζόν έγινε ο Μπάμπης Τεννές.

Από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τώρα έχουν γίνει 8 αλλαγές προπονητών και ο Τεννές είναι η 9η.

Ας δούμε τις προηγούμενες 8...

Η ΑΕΚ είχε ξεκινήσει με τον Μανόλο Χιμένεθ και αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Κωστένογλου, ο Άρης ξεκίνησε με τον Σάκη Τσιώλη, στη συνέχεια πήγε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, ενώ τώρα στον πάγκο του κάθεται ο Μανουέλ Μασάδο.

Στον Αστέρα Τρίπολης τη χρονιά ξεκίνησε ο Όσκαρ Φερνάντες, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Σάκη Τσιώλη, ο Πανιώνιος ξεκίνησε με τον Τάκη Λεμονή και πλέον την τεχνική του ηγεσία έχει αναλάβει ο Άκης Μάντζιος, ενώ τα ηνία του ΠΑΣ Γιάννινα έχει τώρα ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος αντικατέστησε τον Στέφαν Ντεμόλ.

Την κακή πορεία της Κέρκυρας πλήρωσε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος αποχώρησε από το νησί των «Φαιάκων» και στη θέση του ήρθε ο Χάβι Γκράθια, ενώ αντικατάσταση προπονητή υπήρξε και στη Δόξα Δράμας, καθώς αποχώρησε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης και τη θέση του πήρε ο Μάκης Κατσαβάκης.

Από τις 16 ομάδες της Super League, μόνο οι μισές συνεχίζουν με τον ίδιο προπονητή. Αυτές είναι ο Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα), ο Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε), ο ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι), ο ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος), η Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης), ο Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης), ο Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου) και ο Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×