Νοσοκομείο «Ο Ατρόμητος»!

Μαζεμένα προέκυψαν τα προβλήματα στον Ατρόμητο σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος και λίγες μέρες πριν το δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τελευταίο θύμα ο Καραμάνος!

Κάποιος πρέπει να έχει... μουντζώσει τον Ατρόμητο, καθώς όσο αρμονικά κυλούσε μέχρι τώρα η σεζόν από πλευράς αγωνιστικών προβλημάτων, άλλο τόσο «στραβά» πηγαίνει το πράγμα τις τελευταίες ημέρες. Εκτός από τους Ιτάνζ, Μπάλλα και Επστάιν, δεδομένη θεωρείται πλέον η απουσία και του Γουέιν Τόμας από την αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων» με τον ΠΑΣ. Ο Αγγλος στόπερ ήταν και σήμερα, Πέμπτη, εμπύρετος και παρέμεινε κλινήρης.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Τάσος Καραμάνος υποφέρει από ένα οίδημα στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού. Θεωρείται, πάντως, αμφίβολος για το κυριακάτικο παιχνίδι. Το φοβερό είναι ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης χτύπησε και ο Ζουέλα, σε μια σύγκρουση με τον Πίτου Γκαρσία. Το ευχάριστο είναι ότι ο Αγκολέζος δεν έχει κάτι σοβαρό και θα γυμναστεί κανονικά αύριο.

Πιθανή η αλλαγή πλάνων

Θεωρητικά, ο Γιώργος Δώνης προοριζόταν στο να παρατάξει τον Ατρόμητο με 4-4-2 στους Ζωσιμάδες, κάτι που έκανε και σε προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεδομένων των προβλημάτων, ωστόσο, δεν αποκλείεται να επιλέξει τελικά το 4-3-3 των εντός έδρας αγώνων. Ο Ζουέλα θα γυρίσει στο κέντρο της άμυνας και μένει να δούμε ποιος θα αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος. Η απουσία του Μπάλλα, δένει τα χέρια του 42χρονου προπονητή, που κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει το χρίσμα στον Σφακιανάκη, μια και ο Ιγκλέσιας ίσως δεν είναι ακόμα έτοιμος να βγάλει ολόκληρο ενενηντάλεπτο. Εσωτερικοί μέσοι σε αυτή την περίπτωση θα είναι οι Τάτος και Γκαρσία (ή Δημούτσος), ο Μπρίτο θα παίξει αριστερά, ο Καραγκούνης δεξιά και ο Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

«Προαγωγή» για τον Γκανέζο

Ο Τζαμάλ, νεαρός Γκανέζος ακραίος μέσος που έπαιξε στο φιλικό με τον Απόλλωνα και αγωνίζεται στην Κ-20 του Ατρομήτου, θα πάρει κατά τα φαινόμενα «προαγωγή» και από την ερχόμενη εβδομάδα θα προπονείται με την πρώτη ομάδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×