Τσιρίλο: «Θα έχουμε δύσκολο έργο στην Τούμπα»

Μόνο ως εύκολο δεν χαρακτήρισε, παρά το 0-0 στο Ούντινε, τον επαναληπτικό με την Ουντινέζε, στην Τούμπα, ο Μπρούνο Τσιρίλο σε συνέντευξη που παραχώρησε. 

Ο Μπρούνο Τσιρίλο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Sportday», αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Ουντινέζε, στην Ιταλία, στο επαναληπτικό ματς της Τούμπας, αλλά και στη δική του εμφάνιση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ιταλός αμυντικός του ΠΑΟΚ:

-Ποια είναι η βασική σκέψη σου εν όψει και της ρεβάνς μετά το 0-0 της Ιταλίας;

«Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και το πιο σημαντικό ήταν ότι δεν δεχτήκαμε γκολ. Από εκεί και πέρα κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλει πως στον αγώνα ρεβάνς δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Θα χρειαστεί να κάνουμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε την Ουντινέζε και να την αποκλείσουμε από την επόμενη φάση του Europa League. Το έργο μας θα είναι δύσκολο».

-Κατά την εκτίμησή σου, όσον αφορά τη ρεβάνς, ο ΠΑΟΚ πρέπει να αμυνθεί το ίδιο καλά ή να επιδιώξει ένα πιο επιθετικό παιχνίδι;

«Παραδέχομαι ότι στην Ιταλία δεν είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες σε σύγκριση με προηγούμενα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας στη Τούμπα, να αλλάζουμε συνεχώς την μπάλα για να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να πετύχουμε το γκολ. Πρέπει να εφαρμόσουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού και στη διάρκεια του αγώνα μπορεί να έρθει αυτό που θέλουμε όλοι».

-Μπρουνο, από δυνάμεις πώς είναι η ομάδα; Ο κάθε ένας από εσάς ξεχωριστά;

«Ξοδέψαμε πολλές δυνάμεις στο πρώτο παιχνίδι με την Ουντινέζε. Πιστεύουμε όμως ότι εναντίον του Άρη την Κυριακή θα ήμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Όλοι ξέρουμε πολύ καλά π σημαίνει ο αγώνας με τον Άρη. και οι παίκτες αλλά και οι φίλαθλοι μας. Και ελπίζουμε ότι σίγουρα θα πάμε καλά». Όσον αφορά τον κόσμο, ο Ιταλός δεν ήξερε τι να πει: «Δεν έχω ξαναδεί φιλοξενούμενη ομάδα να έχει περισσότερο κόσμο από τους γηπεδούχους. Γνώριζα ότι θα έχουμε πολύ κόσμο. αλλά όταν τους αντίκρισα στην προ- θέρμανση τρελάθηκα».

-Είχες συνομιλία με τον Ντι Νατάλε, μετά το ματς; Τι σου είπε;

«Χάρηκα πολύ από τα λόγια του. Μου είπε ότι είναι συγκλονιστικό να παίζω σε τέτοιο κοινό».

-Η Ουντινέζε μπορεί να καλύψει το κενό του Ντι Νατάλε;

«Ήταν μία πολύ μεγάλη απουσία και πιστεύω πως δεν υπάρχει κάποιος παίκτης της Ουντινέζε που θα μπορέσει να καλύψει το κενό του».

Ήσουν από τους κορυφαίους της αναμέτρησης. Αισθάνεσαι και εσύ το ίδιο;

«Σας ευχαριστώ. Αλήθεια είναι ότι ήθελα πολύ να κάνω μια καλή εμφάνιση σε αυτόν τον αγώνα. Πραγματικά μου άρεσε ότι είδατε πως ανταποκρίθηκα στα καθήκοντα μο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×