Ξεκαθαρίζει για Άραβες και UEFA στον Παναθηναϊκό

Εξελίξεις με την πρόταση των Σαουδαράβων επενδυτών περιμένουν σήμερα (20/02) στον Παναθηναϊκό, την ώρα που το μυαλό των ανθρώπων της «πράσινης» ΠΑΕ βρίσκεται και στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA.

Κρίσιμη και σημαντική θεωρείται στον Παναθηναϊκό η εβδομάδα που ξεκίνησε και το βλέμμα θα είναι στραμμένο σε δύο μέτωπα. Το ένα είναι το ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ, είτε από την πλευρά των Σαουδαράβων ή από αυτήν του Σουλτάν Αλ Σαούντ και το άλλο η παρουσία στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA.

Όπως έχει υποσχεθεί ο Βλάσης Τσάκας, τη Δευτέρα (20/02) αναμένεται να κατατεθεί η πρόταση των επενδυτών, ενώ παράλληλα θα δεσμευτούν και τα 15 εκατ. ευρώ σε ελληνική τράπεζα. Αν όλα πάνε καλά και γίνει αποδεκτή η πρόταση, τότε εντός της εβδομάδας θα έρθουν στην Ελλάδα τα μέλη του fund.

Αυτή η εξέλιξη θα ήταν άκρως θετική για την ΠΑΕ, καθώς θα ερχόταν στο κατάλληλο σημείο. Άλλωστε στο τέλος της εβδομάδας ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παρουσιαστεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA.

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ, αποτελούμενη από τους Δημήτρη Γόντικα, Βαγγέλη Πέτσο, έναν άνθρωπο από το νομικό επιτελείο και έναν από το οικονομικό επιτελείο θα πάνε στη Νιόν της Ελβετίας, προκειμένου να παρουσιάσουν στην UEFA τα στοιχεία που απαιτούνται για να αποδειχθεί ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να αντεπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις του και να πάρει την άδεια συμμετοχής του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό θα επαναληφθεί τόσο στα τέλη Μαρτίου, όσο και στο τέλος της χρονιάς.

Οι «πράσινοι» αισιοδοξούν σε θετική έκβαση της υπόθεσης και πιστεύουν ότι δεν θα μπλέξουν σε περιπέτειες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×