Τσιώλης: «Ο Περόνε ήταν… εκτός αποστολής»

Στη Αθλητική Κυριακή βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (19/2) ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος αποκάλυψε ότι συμπεριέλαβε τον Περόνε τελευταία στιγμή στην αποστολή για Ξάνθη.

Ο τεχνικός των Αρκάδων επισήμανε πως ο Αργεντινός φορ δεν ήταν στα άμεσα πλάνα του, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον προσαγωγό, αν και τις τελευταίες ημέρες έκανε προπονήσεις χωρίς πρόβλημα. Όμως τελικά τον πήρε μαζί, τον έριξε στο παιχνίδι και ο Περόνε τον δικαίωσε με ένα εκπληκτικό τέρμα: «Το έχει ξανακάνει. Ο Περόνε συνηθίζει να σκοράρει από μακριά. Φέτος το έκανε και με τον Ολυμπιακό ενώ κατά το παρελθόν, όταν ήμασταν στον Ιωνικό, είχε βάλει γκολ από πολύ μεγαλύτερη απόσταση. Στο ματς με την Ξάνθη κανονικά ήταν να μην έρθει λόγω προβλήματος τραυματισμού. Όμως στην τελευταία προπόνηση μίλησα με το βοηθό μου, τον Στράτο Κοσμά, και μου είπε ότι ο Περόνε μπορεί να παίξει. Τότε αποφάσισα να τον πάρω στην αποστολή και τελευταία στιγμή του είπα να ετοιμάσει ρούχα και να έρθει μαζί μας».

Για το παιχνίδι στην Ξάνθη και τη νίκη, ο Τσιώλης επισήμανε: «Καλό είναι σε κάθε παιχνίδι να προσαρμόζεσαι. Μια ομάδα πρέπει να ξέρει όλους τους τρόπους τακτικής».

Αναφερόμενος στον νεαρό παίκτη της Ξάνθης, Πλατέλλα, σημείωσε: «Πριν από πολλά χρόνια τον είχα δει σε ένα ματς που είχαμε παίξει με το Λεβαδειακό. Τον ήθελα, αλλά τελικά υπέγραψε στην Ξάνθη. Είναι ταλαντούχος».

Τέλος, για τον αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη (22/2) με την Κέρκυρα, υπογράμμισε: «Την Τετάρτη τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Τώρα που ακυρώθηκε η επόμενη αγωνιστική, η Κέρκυρα δεν έχει λόγο να κρατήσει δυνάμεις και θα τα δώσει όλα για να προκριθεί. Το ίδιο θα κάνουμε και εμείς».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×