Καμία εξέλιξη με το δάνειο στον Παναθηναϊκό

Στασιμότητα επικρατεί στο θέμα του δανείου που προσπαθεί να πάρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έτσι ώστε να λύσει μέρος των οικονομικών της προβλημάτων.

Το θέμα χειρίζεται αποκλειστικά ο μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αδαμάντιος Πολέμης, ο οποίος έχει κάνει γνωστό πως προτίθεται να είναι ο εγγυητής στη συναλλαγή του «τριφυλλιού» με το τραπεζικό ίδρυμα που θα δώσει εν τέλει τα χρήματα στους «πράσινους», όμως, κάτι τέτοιο δύσκολα φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα.

Η οικονομική κατάσταση γενικότερα στη χώρα έχει κάνει πολύ δύσκολη την προσπάθεια του κ. Πολέμη και όπως φαίνεται δύσκολα θα καταφέρει να εξασφαλίσει τη δανειοδότηση των 15 εκατ. ευρώ που επιθυμούσε. Ακόμα, όμως, και να έπαιρνε το δάνειο το «τριφύλλι», αυτό δεν θα σήμαινε πως θα έλυνε όλα του τα προβλήματα, αφού θα χρειαζόταν κι άλλα χρήματα μελλοντικά έτσι ώστε να καλύψει το «άνοιγμα» που υπάρχει στα ταμεία της ΠΑΕ, ενώ και το δάνειο θα πρέπει να αποπληρώνεται.

Ο Αδαμάντιος Πολέμης πάντως θα συνεχίσει την προσπάθειά του, αν και τα τελευταία 24ωρα δεν προέκυψε κάποια σοβαρή εξέλιξη στις επαφές του με διαφορετικές τράπεζες…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×