Ατομικό για Γεωργίου, Παπουλή, Μάντζιο

Με δύο μικροπροβλήματα εκείνα των Γιώργου Γεωργίου, Φώτη Παπουλή κι ένα γνωστό, αυτό του Βαγγέλη Μάντζιου άρχισε την Τρίτη το απόγευμα (28/02) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο η προετοιμασία του ΟΦΗ για το Κυριακάτικο (04/03, 5.15μ.μ.) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ».

Οι δύο πρώτοι αντιμετωπίζουν μικροενοχλήσεις  στον αριστερό δικέφαλο ο Παπουλής και στον αστράγαλο ο Γεωργίου από κλωτσιά που δέχθηκε στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Μάντζιος ταλαιπωρείται από το γνωστό πρόβλημα στον ορθό μηριαίο του αριστερού του ποδιού.

Ο Παπουλής ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε τρέξιμο, θεραπεία και χαλάρωμα, το ίδιο και ο Γεωργίου, ενώ ο Μάντζιος έκανε ατομικό πρόγραμμα σε αυξημένους ρυθμούς και την Τετάρτη (29/02) θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα. Ατομική προπόνηση με τον Κώστα Χανιωτάκη έκαναν οι τερματοφύλακες. Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» θα συνεχιστεί την Τετάρτη (29/02) με δύο προπονήσεις που θα γίνουν πρωί και απόγευμα.

Γενέθλια ο Ζ. Λόπεθ

Στο μεταξύ, τις  ευχές όλων όσων βρέθηκαν την Τρίτη (28/02) στο ΒΑΚ δέχθηκε ο Ζόρντι Λόπεθ για τα γεννέθλιά του (έκλεισε τα 31 και μπήκε στα 32). Ο γενικός αρχηγός Σήφης Κορωνάκης εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής πρόσφερε στον Ισπανό αμυντικό μέσο μία τούρτα με αναμνηστικό δώρο.

Τέλος, την Τετάρτη (29/02) στις 6.30 το απόγευμα στη μπουτίκ της ΠΑΕ Γιώργος Γεωργίου και Βαγγέλης Μάντζιος θα κληρώσουν δύο δικές τους φανέλες -προσφορά της μπουτίκ- σε δύο τυχερούς φιλάθλους του ΟΦΗ, θα υπογράψουν δεκάδες αυτόγραφα και θα βγάλουν πολλές φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές τους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×