Μάκος: «Νευριάσαμε και χάσαμε»

Στο γεγονός ότι οι παίκτες της ΑΕΚ νευρίασαν με διάφορες καταστάσεις στον αγωνιστικό χώρο έριξε τις ευθύνες για την ήττα της ομάδας του ο Γρηγόρης Μάκος.

Καθόλου ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της ΑΕΚ και την ήττα από τον Άρη δεν έμεινε ο Γρηγόρης Μάκος. Ο Έλληνας διεθνής μιλώντας μετά το τέλος του παιχνιδιού είπε αρχικά: «Μία προσπάθεια που κάναμε πήγε χαμένη. Κάναμε πολύ καλό ξεκίνημα. Καταφέραμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας σήμερα. Θα έπρεπε  να είχαμε πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Αποσυντονιστήκαμε και νευριάσαμε με κάποια πράγματα στο αγωνιστικό χώρο. Δεχτήκαμε ένα αστείο γκολ από μία φάση που δεν υπήρχε φάουλ. Λειτουργήσαμε σαν μικρά παιδιά. Ασχοληθήκαμε με ασήμαντα πράγματα».

Για τα προβλήματα της ομάδας είπε: «Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά θέλουν να κρατήσουν την ισορροπία στα αποδυτήρια. Είναι παράξενη κατάσταση τώρα. Στεναχωριόμαστε και εμείς και στα παιχνίδια και τις προπονήσεις πρέπει να είμαστε επαγγελματίες. Είμαστε καλά μεταξύ μας. Θεωρώ ότι πραγματικά κάνουμε μεγάλη υπομονή και πιστεύω ότι ο κόσμος το καταλαβαίνει αυτό. Με μία νίκη σήμερα θα πηγαίναμε με διαφορετική ψυχολογία στο ντέρμπι. Κάναμε δύο καλά παιχνίδια χωρίς να πάρουμε αποτέλεσμα. Ας είμαστε χάλια και ας επικρατήσουμε στο ντέρμπι», είπε ο Γρηγόρης Μάκος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×