Ναβάρο, ο Ισπανός «δαίμονας» του Αστέρα

Ο Τσίμο Ναβάρο άργησε λίγο να πάρει… μπρος, αλλά στα τελευταία παιχνίδια δείχνει το ταλέντο και την ποιότητά του που αρχίζει να εκμεταλλεύεται ο Αστέρας Τρίπολης.

Το καλοκαίρι αποτέλεσε μια από τις πρώτες μεταγραφές του Αστέρα Τρίπολης και αποκτήθηκε δανεικός ως το καλοκαίρι από τη Βαλένθια, ύστερα από εισήγηση του Όσκαρ Φερνάντεθ, καθώς γνωρίζονταν από τα τμήματα υποδομής των «νυχτερίδων». Ο 24χρονος δεξιοπόδαρος άσος εντυπωσίασε τους ανθρώπους του Αστέρα στην προετοιμασία, καθώς στα φιλικά «όργωνε» από την πλευρά του. Ωστόσο, τραυματίστηκε και έχασε τα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς.

Το ντεμπούτο του Ναβάρο άργησε, κι έγινε στις 22/10 στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, για την 7η αγωνιστική. Έπαιξε λίγα λεπτά και δεν μπόρεσε να δείξει κάτι. Χρόνο συμμετοχής πήρε και στο επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, όπου αγωνίστηκε για 23 λεπτά ως… δεξιός μπακ. Στα δυο αυτά παιχνίδια προπονητής ήταν ο Οράσιο Γκονσάλβες, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε ξανά όταν ανέλαβε την ομάδα ο Σάκης Τσιώλης. Αγωνίστηκε λίγα λεπτά κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ ήταν βασικός για ένα ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό. 

Στη συνέχεια, ο Ναβάρο έπαιξε στην εντός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού, ενώ για έναν μήνα εκτός πλάνων, λόγω νέου τραυματισμού. Ο Σάκης Τσιώλης έχοντας μεγάλο αριθμό παικτών να διαχειριστεί, του έδωσε χρόνο συμμετοχής με Λεβαδειακό. Στην Ξάνθη αντικατέστησε τον τραυματία Αλβάρεζ και ήταν πολύ καλός. Γι’ αυτό την Κυριακή (4/03) κόντρα στον Εργοτέλη έπαιξε βασικός και σημείωσε τα πρώτα του δύο γκολ στο πρωτάθλημα, τα οποία ήταν και εξαιρετικά.

Ο Ναβάρο είναι πολύ γρήγορος, αν και δεν έχει τόσο καλή ντρίπλα, ενώ στα πρώτα παιχνίδια έτρεχε έχοντας το κεφάλι κάτω και δεν έβγαζε σέντρες, σπαταλώντας απλά δυνάμεις. Ωστόσο, ο Τσιώλης φρόντισε να του βρει έναν ρόλο μέσα στο γήπεδο και μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του, αλλά και την δυνατότητά του να τελειώνει τις φάσεις, κάτι που έχει ανάγκη ο Αστέρας.

Ο 24χρονος Ισπανός μέσος είναι δανεικός από τη Βαλένθια ως το καλοκαίρι. Πλέον, καλείται η διοίκηση του Αστέρα στα παιχνίδια που απομένουν να αξιολογήσει την προσφορά του, προκειμένου να αποφασίσει αν θα τον κρατήσει ή όχι και τη νέα σεζόν. Εξάλλου, λήγει και το συμβόλαιό του με τις «νυχτερίδες» το καλοκαίρι και αν οι Αρκάδες αποφασίσουν να του προτείνουν συνεργασία, θα πρέπει ίσως να πληρώσουν ένα ποσό στη Βαλένθια επειδή είναι η πρώτη του ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, ο Σάκης Τσιώλης έχει ένα ακόμη εργαλείο στα χέρια του για το επιθετικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο που θέλει η ομάδα του να παίζει…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×