Μαύρος: «Μόνο ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει»

Στον κόσμο της ΑΕΚ ελπίζει ο Θωμάς Μαύρου για να βοηθήσει, προκειμένου να βγει από το πρωτοφανές αδιέξοδο.

Μιλώντας στο «κανάλι 1 (90,4)», η σημαία της ΑΕΚ έδωσε τη δική του εκτίμηση για τις δραματικές ώρες που περνά ο σύλλογος.

«Η ομάδα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Πάει να αποκλειστεί από την Ευρώπη και να πέσει Β’ Εθνική που είναι το χειρότερο σενάριο για αυτή την ιστορική ομάδα που λέγεται ΑΕΚ. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος αλλά είναι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει. Σίγουρα η κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα όλων των Ελλήνων όμως η ΑΕΚ δεν πρέπει να δεχθεί αυτό το ταπεινωτικό χτύπημα και να  μην αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League. O κόσμος είναι η μόνη ελπίδα και πρέπει να βοηθήσει απʼ το υστέρημα του ώστε να βγει η ομάδα απʼ αυτό το αδιέξοδο. Δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να συζητάμε ποιος φταίει και γιατί. Αυτό που πρέπει είναι βρεθούν τώρα τα χρήματα και αυτά του Ιουνίου ,ούτως ώστε η ομάδα να προχωρήσει», τόνισε αρχικά ο Μαύρος.

Στη συνέχεια επισήμανε: «Όποιος μεγαλομέτοχος έχει εναπομείνει πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να βοηθήσει οικονομικά την Α.Ε.Κ και μετά τον Ιούνιο για να μπορέσει να συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα και να πετύχει τους στόχους της».

Τέλος, για τον Ντέμη Νικολαΐδης τόνισε: «Δεν είδα καμία εμπλοκή. Απλώς ένα φίλο του έφερε, ο οποίος δάνεισε 500.000 ευρώ την Α.Ε.Κ. Αυτό είδα μόνο».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×