Tα πλάνα του Βαλβέρδε για το ΟΑΚΑ

Το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό έφτασε και ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε, ετοιμάζεται να παρατάξει τους πρωταθλητές με… εκπλήξεις στην ενδεκάδα τους, κόντρα στους «πράσινους»!

Ο Ολυμπιακός πάει στο ΟΑΚΑ με «ασφάλεια» το +4, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα παίξουν για την ισοπαλία, παρότι είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο εξυπηρετεί τους Πειραιώτες, καθώς άπαντες στο «λιμάνι» θέλουν να φτάσει η διαφορά με τον Παναθηναϊκό στο +7.

Έτσι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ζητήσει από τους παίκτες του πίεση στην άμυνα του Παναθηναϊκού από ψηλά, ενώ ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα του επιτρέψει να αναλάβει από νωρίς τον έλεγχο του ντέρμπι.

Κάτω από τα δοκάρια, αναμένεται να βρίσκεται ο Μπάλαζ Μέγερι, τον οποίο στηρίζει η τεχνική ηγεσία παρά τα λάθη που έκανε στον αγώνα με την Μέταλιστ, ενώ στην τετράδα της άμυνας θα είναι οι Μοντέστο (δεξιά), Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος και Χολέμπας ή Μαρκάνο, με τον τελευταίο να έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Στο κέντρο, ο Πάμπλο Ορμπάιθ θεωρείται σίγουρος, ενώ ο Γιάννης Μανιάτης αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, με τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Ζαν Μακούν και Νταβίντ Φουστέρ να διεκδικούν μια θέση, χωρίς να αποκλειστεί η περίπτωση να αγωνιστεί ακόμη και ο Λιούμπομιρ Φέισα ως βασικός!

Το ίδιο… μπέρδεμα, επικρατεί και στην επίθεση, καθώς μόνο σίγουρος θα πρέπει να θεωρείται ο Κέβιν Μιραλάς, αλλά όχι και η θέση που θα ξεκινήσει, καθώς αν ο Βαλβέρδε αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τον Τζεμπούρ, τότε ο Βέλγος θα πάρει στο αριστερό άκρο με τον Αμπντούν δεξιά.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο Μιραλάς θα πάει στην κορυφή της επίθεσης και ο Καζίμ Ρίτσαρντς θα είναι στη δεξιά πτέρυγα, με τον Αμπντούν να… μετακομίζει στα αριστερά.

Να σημειώσουμε πως ο Βαλβέρδε στην ομιλία του προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, ζήτησε «έντεκα λιοντάρια» μέσα στο γήπεδο, κάτι που δείχνει πως ο Ισπανός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει παίκτες με… τσαμπουκά στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×