Προβλέψεις από το… τάραφλεξ

Οι αρχηγοί των ομάδων βόλεϊ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, Ανδρεάδης και Πανταλέων, μιλούν για το ποδοσφαιρικό ντέρμπι.

Την έννοια του ντέρμπι τη ζουν συχνά-πυκνά στο πετσί τους. Η ψυχολογική προετοιμασία της αναμέτρησης με τον «αιώνιο» αντίπαλο, η προσμονή των οπαδών, η εντός του αγωνιστικού χώρου «μάχη» για τους τίτλους είναι για αυτούς συνηθισμένο φαινόμενο.
Ο Ανδρέας Ανδρεάδης και ο Σωτήρης Πανταλέων, αρχηγοί των ομάδων βόλεϊ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αντίστοιχα, επιχειρούν τις προβλέψεις τους ενόψει του ποδοσφαιρικού ντέρμπι:

«Στα ντέρμπι δε χωρούν προγνωστικά, θα κερδίσει όποιος παίξει καλύτερα. Πιστεύω ότι η έδρα και η βοήθεια του κόσμου δίνουν στον Ολυμπιακό ένα μικρό προβάδισμα. Ελπίζω η ομάδα μου να παίξει όπως ξέρει και στο τέλος της περιόδου να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα», είπε ο κεντρικός των «ερυθρολεύκων», Ανδρέας Ανδρεάδης.

Αν και δεν τον… συμφέρει, ο Σωτήρης Πανταλέων έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Πειραιά, όχι μόνο για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση, αλλά και για την κατάκτηση του τίτλου: «Αν ο Ολυμπιακός είχε χάσει βαθμούς στον αγώνα με τον Άρη, θα είχε μικρύνει η ψαλίδα και το ντέρμπι θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Θεωρώ ότι η διαφορά των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη και είναι απίθανο να γίνει η ανατροπή μέχρι το τέλος της σεζόν. Ακόμα και να χάσει βαθμούς ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη, είναι δύσκολο να στραβοπατήσει αλλού».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×