Επιχείρηση… προσγείωση ενόψει Άρη στον Πανιώνιο

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στο «στρατόπεδο» του Πανιωνίου μετά τη δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και την εμφάνιση κόντρα στη Δόξα Δράμας, η οποία επιτρέπει στους Νεοσμυρνιώτες να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Η νίκη επί των «μαυραετών» διατήρησε τα χαμόγελα στην οικογένεια του Ιστορικού, ωστόσο ο Απόστολος Μάντζιος και οι συνεργάτες του, οι οποίοι υποδέχθηκαν τη Δευτέρα τους ποδοσφαιριστές στο «Απήλιον» ανέλαβαν την αποστολή «προσγείωση» καθώς η «μάχη» συνεχίζεται, ενώ ο Άρης περιμένει το Σάββατο (24/03) με άγριες διαθέσεις στο «Κλ. Βικελίδης».

Το σημερινό «μενού» για τους «κυανέρυθρους» περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στη Δόξα, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Εκτός έμεινε ο Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος παρουσίασε συμπτώματα γρίπης και θα λάβει φαρμακευτική αγωγή.

Επόμενη προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης (20/03, 11:30), όταν και θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία ενόψει «κίτρινων».

Υπενθυμίζεται τέλος πως για την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής, ο Μάντζιος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Σάμαρη, Σκέμπρι, με τον πρώτο να εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, ενώ ο Μαλτέζος τη δεύτερη από τις τρεις συνολικά που του επιβλήθηκαν για την αποβολή του στο ματς με τον ΟΦΗ λόγω του χτυπήματος στον Ταυλαρίδη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×