Τα «γκάζια» του Φερέιρα στους «πράσινους»

Έντονα παράπονα από τους παίκτες του Παναθηναϊκού είχε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά τη λήξη του ντέρμπι και τους τα… εξέφρασε. «Ο καθένας παίζει για την πάρτη του», τόνισε!

Η τρίτη διαδοχική ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή την φορά από τον Ολυμπιακό, ήταν η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Όχι μόνο λόγω του 0-1, όσο κυρίως λόγω της εικόνας που παρουσίασε το «τριφύλλι»! Κάπως έτσι λοιπόν, ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε σκληρά λόγια, μετά τη λήξη της προχθεσινής αναμέτρησης…

«Η εικόνα που παρουσιάζουμε εδώ και ένα μήνα δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που δείξαμε στον πρώτο γύρο. Έχει χαθεί το ομαδικό πνεύμα που δείχναμε. Που είναι η φλόγα σας για τον τίτλο; Παίζει ο καθένας για την πάρτη του και δεν βοηθάει ο ένας τον άλλο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φερέιρα.

Και συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί να κρύβεστε πίσω από τα οικονομικά προβλήματα που έχει η ομάδα και εννοώ το οικονομικό. Πρέπει να αλλάξει άμεσα αυτό. Η χρονιά δεν τελείωσε. Έχουμε την υποχρέωση να αλλάξουμε άμεσα πρόσωπο».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×