Κοντά σε συμφωνία ο Νικολαΐδης με επιχειρηματίες

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Ντέμη Νικολαΐδη με την… ομάδα των επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν οικονομικά την ΑΕΚ.

Ο πρώην πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, είχε την Τρίτη (27/3) μία ακόμα συνάντηση με τους εκπροσώπους της συγκεκριμένης… ομάδας, η οποία έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και συζητήθηκαν πολλές λεπτομέρειες ενόψει της τελικής συμφωνίας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, ο Ντέμης Νικολαΐδης αναμένεται να έχει μία ακόμα συνάντηση με τους επιχειρηματίες, κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη (28/3), η οποία αναμένεται να παίξει καθοριστικό… ρόλο στο deal, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα, μια και βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ημερομηνία της αδειοδότησης.

Από την πλευρά του, ο πρώην διοικητικός ηγέτης της Ένωσης δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει κάποιο από το σενάριο από τις συνεχόμενες επαφές του με την συγκεκριμένη «ομάδα», ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην εν λόγω υπόθεση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×