Διαψεύδει ο Καραβίτης

Ο Πέτρος Καραβίτης με δηλώσεις του, διέψευσε πως είναι ο άνθρωπος-κλειδί στην υπόθεση της εμπλοκής του Γιάννη Μπεθάνη με τα διοικητικά της ΑΕΚ.

Ο Πέτρος Καραβίτης, τοποθετήθηκε στον Sentra 103,3 FM για το θέμα της εμπλοκής του Γιάννη Μπεθάνη με την ΑΕΚ, διαψεύδοντας πως έχει ρόλο-κλειδί στην υπόθεση: «Εγώ είμαι απλώς φίλος του κύριου Μπεθάνη. Ο κύριος Μπεθάνης δεν είναι ποδοσφαιρόφιλος. Δεν ξέρω με τι ακριβώς ασχολείται. Εγώ δεν έχω δηλώσει ποτέ όσα γράφονται. Η τρίχα γίνεται τριχιά και εμπλέκομαι αδίκως. Όλοι νομίζουν πως εγώ είμαι ο άνθρωπος κλειδί. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω σε τι βαθμό θέλει να εμπλακεί με την ΑΕΚ. Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως εμπλέκεται μόνο στο δάνειο. Αν υπάρχει Άραβας ή όχι δεν το γνωρίζω».

Για το αν ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν εκείνος ο οποίος προσέγγισε τον Γιάννη Μπεθάνη: «Δεν ξέρω αν ο κύριος Νικολαΐδης προσέγγισε τον κύριο Μπεθάνη. Δεν γνωρίζω τίποτα από όσα γράφονται. Έχουμε ακούσει τόσα πολλά από πρίγκιπες και Σεΐχηδες…».

Ο Πέτρος Καραβίτης, πρόσθεσε πως θα ήταν καλό να υπάρξει εμπλοκή του κυρίου Μπεθάνη με την ΑΕΚ: «Βέβαια θα ήταν πολύ καλό. Ο κύριος Μπεθάνης είναι ένας υγιής επιχειρηματίας, ο οποίος αν εμπλακεί θα είναι μόνο για κέρδος. Ποτέ δεν συζήτησαν για γήπεδο. Αν ασχοληθεί με κάτι, θα είναι πολύ σίγουρος για να εμπλακεί».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×