Πολλοί «πονοκέφαλοι» για Μάντζιο

Πολλούς λόγους για να προβληματίζεται ενόψει της προετοιμασίας του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό έχει ο Απόστολος Μάντζιος.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ξεκίνησε την Τρίτη (3/4) την προετοιμασία της για τον αγώνα της 28ης αγωνιστικής με μία προπόνηση που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο «Απήλιον». Ο Απόστολος Μάντζιος είδε τους Ρόκα, Ρόβα, Μιχαηλίδη, Πιέρ, Πόγκασιτς και Ανέστη να μην μετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του Πανιωνίου για διάφορους λόγους.

Συγκεκριμένα, ο Στάθης Ρόκας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, ούτως ώστε να διαπιστωθεί από πού προέρχονται οι ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν στο γόνατο και ο Βασίλης Ρόβας έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο, με αποτέλεσμα να μείνει για περίπου 15 μέρες εκτός κανονικού προγράμματος.

Όσον αφορά στους Χρυσόστομο Μιχαηλίδη και Ζαν Ζακ Πιέρ, ο πρώτος απείχε λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες, ενώ ο δεύτερος παρουσίασε ανάλογα συμπτώματά. Τέλος, ο Κρίστιαν Πόγκασιτς αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να προπονηθεί κανονικά, μια και ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το χτύπημα στα πλευρά, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Γιάννη Ανέστη, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×