Tα διαφημιστικά σποτ του φιλικού στην Αυστραλία (sound+video)

Σειρά παίρνουν τα σποτ - μετά τις αφίσες - στη διαφημιστική καμπάνια της φιλικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μέλμπουρν Βίκτορι, στις 19 Μαΐου, στο «Etihad Stadium». To Onsports σας παρουσιάζει το τηλεοπτικό και κατά αποκλειστικότητα, το ραδιοφωνικό σποτ που παίζει στους σταθμούς της Αυστραλίας.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς και τρεις παίκτες (Γιάννης Φετφατζίδης, Νταβίντ Φουστέρ και Κέβιν Μιραλάς) συμμετέχουν στο τηλεοπτικό σποτ, καλώντας τους Ελληνες ομογενείς να δώσουν βροντερό παρών στο γήπεδο. Οι δηλώσεις του «τσινγκούρι» και των ποδοσφαιριστών θα χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικά διαφημιστικά σποτ.

«Περιμένουμε όλους τους Ελληνες ομογενείς στο γήπεδο. Θρύλος, θρησκεία και στην Αυστραλία» τονίζει στο μήνυμά του ο Γιάννης Φετφατζίδης, ενώ από την πλευρά του ο Νταβίντ Φουστέρ δηλώνει: «Ο Ολυμπιακός θα είναι στην Αυστραλία. Μην χάσετε αυτό το παιχνίδι».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κέβιν Μιραλάς. «Μην χάσετε το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Μελβούρνη».

Τέλος και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζητάει την στήριξη των φίλων των «ερυθρολεύκων» στην Αυστραλία. «Στις 19 Μαΐου θα παίξουμε στην Μελβούρνη. Περιμένουμε όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού να είναι εκεί και να μάς στηρίξουν…».

Το video με το τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ, ανέβηκε στην ιστοσελίδα της εταιρείας («Target Sport») του μάνατζερ Χρήστου Γάτση που έχει αναλάβει τη διοργάνωση του φιλικού.

{youtube}N2iMXPKADi4{/youtube}

Το ραδιοφωνικό σποτ

Ευκαιρία ζωής χαρακτηρίζουν οι Αυστραλοί διοργανωτές του φιλικού, την επίσκεψη του πρωταθλητή Ολυμπιακού στην χώρα τους μετά από 33 χρόνια.

«Για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια, ο πρωταθλητής στην Ελλάδα Ολυμπιακός επιστρέφει στην Αυστραλία. Το μεγαλύτερο club στην Ελλάδα θα παίξει με το μεγαλύτερο club στην Αυστραλία στις 19 Μαΐου στο «Etihad Stadium». Με εισιτήρια που ξεκινάνε από 33 δολάρια είναι ευκαιρίας ζωής να δεις τον Ολυμπιακό και να παρακολουθήσεις τους καλύτερους, κόντρα στους καλύτερους…».

Το Onsports παρουσιάζει κατά αποκλειστικότητα το ηχητικό υλικό του ραδιοφωνικού σποτ:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×