Πρόβλημα με Κρέσιτς ενόψει Λεβαδειακού στον ΠΑΟΚ

Εξαιρετικά αμφίβολος για το «κύκνειο άσμα» του ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό (22/04), είναι ο Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος έμεινε εκτός του σημερινού (20/04) προγράμματος λόγω τενοντίτιδας – Χρόνο συμμετοχής σε νέους, όπως τους Κώστα Παναγιωτούδη και Δημήτρη Πόποβιτς προσανατολίζεται να δώσει ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικέφαλου» καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει Βοιωτών μην υπολογίζοντας στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Σταφυλίδη, Έτο και Σαλπιγγίδη, ενώ στο απουσιολόγιό του, όπως όλα δείχνουν, θα προστεθεί και ο Ντάριο Κρέσιτς καθώς μια τενοντίτιδα τον κράτησε την Παρασκευή στα… πιτς.

Γι αυτό το λόγο άλλωστε ο Μπόλονι ανέβασε τον 19χρονο τερματοφύλακα της Κ20, Νίκο Μελίσσα στη σημερινή προπόνηση, στην οποία συμμετείχε και ο 17χρονος Δημήτρης Πόποβιτς. Με δεδομένη μάλιστα την απουσία του Σαλπιγγίδη, ο Σερραίος μεσοεπιθετικός δεν αποκλείεται όχι μόνο να ταξιδέψει στη Λιβαδειά, αλλά και να πάρει χρόνο συμμετοχής, ακολουθώντας τα χνάρια του Κώστα Παναγιωτούδη που σιγά - σιγά αρχίζει να θεωρείται παίκτης της πρώτης ομάδας.

Από εκεί και πέρα ο Λάζλο Μπόλονι δεν άνοιξε τα χαρτά του όσον αφορά στη σύσταση της αρχικής ενδεκάδας για το κυριακάτικο παιχνίδι, κάτι πάντως που αναμένεται να κάνει αύριο Σάββατο στην τελευταία προπόνηση (10:30), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθούν και οι «εκλεκτοί» της αποστολής που θα ταξιδέψει το μεσημέρι (15:00) για την πρωτεύουσα του νομού Βοιωτίας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×