Συνεχίζουν να ελπίζουν στην Λάρισα


Ηρεμία επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΛ, παρά την απώλεια των πολύτιμων δυο βαθμών από το παιχνίδι της Κυριακής (20/2) με την Ξάνθη που την κάνουν να εξακολουθεί να κινδυνεύει.

Μετά από ένα παιχνίδι στο οποίο της άξιζε ακόμα και η νίκη, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου επέστρεψε στην Λάρισα αργά χθες το βράδυ (3 π.μ.) με αποτέλεσμα ο τεχνικός των «βυσσινί» να δώσει ρεπό σε όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στα Πηγάδια. Οι υπόλοιποι έδωσαν το παρών στο γυμναστήριο γνωστού Ξενοδοχείου ώστε να ασκηθούν και να προετοιμαστούν σιγά-σιγά για τον κομβικής σημασίας αγώνα με τον Άρη στο AEL FC ARENA.

Η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής αναμένεται να ξεκινήσει αύριο, όταν και όλο το ρόστερ θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο των Δέντρων. Ως γνωστόν, τα προβλήματα τραυματισμών είναι πάρα πολλά αλλά στα θετικά παραμένουν οι επιστροφές των τιμωρημένων. Μπλάζεκ, Κανόμπιο, Βελάσκο, Κατσιαρός και Ταλ συνεχίζουν συντηρητικό πρόγραμμα ώστε να καταφέρουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα να επιστρέψουν σε δράση, αύριο θα φανεί ο βαθμός ετοιμότητάς τους.

Λάρισα: Αναστασία Ψύρρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×