Τετ α τετ με Ντεγκρά

Να στηρίξει ψυχολογικά τον Ματίας Ντεγκρά προσπάθησε μετά το τέλος της σημερινής (22/02) προπόνησης του Αστέρα Τρίπολης ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Ο Αργεντίνος τερματοφύλακας δεν είχε καλή απόδοση στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Κέρκυρα, όπου η ομάδα του δέχθηκε δύο γκολ και ηττήθηκε, ένα αποτέλεσμα που έκανε την παραμονή να φαντάζει ακόμη πιο δύσκολη.

Ο Δερμιτζάκης είχε τετ α τετ με τον Ντεγκρά, προκειμένου να διαπιστώσει την ψυχολογική κατάσταση του ποδοσφαιριστή του, αλλά και να τον ενθαρρύνει εν όψει της συνέχειας.

Ο Ντεγκρά έδειξε να έχει συνέλθει ψυχολογικά και αυτό που θέλει να αποδείξει είναι ότι η εμφάνιση απέναντι στην Κέρκυρα ήταν μια κακή παρένθεση.

Στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να βοηθήσει τον Αστέρα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Δερμιτζάκης έχει σκοπό να κάνει τετ α τετ και με άλλους παίκτες της ομάδας τις επόμενες μέρες, έτσι ώστε να τους ανεβάσει το ηθικό. Σίγουρα, ο Ελληνας τεχνικός θα έχει συνάντηση, μεταξύ άλλων, και με τον Φορτούνη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×