Πανιώνιος: Προσφυγή και ο Πετκάκης

Τα προβλήματα για τον Πανιώνιο δεν έχουν τέλος, καθώς προσφυγή κατέθεσε την Δευτέρα (21/5) και ο Δημήτρης Πετκάκης, για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του.

Η κατάσταση στην Πλατεία δεν είναι καθόλου καλή, καθώς ήδη εκκρεμούν τέσσερις προσφυγές, αυτές των Ντάτο Κρικβέλια (180.000 ευρώ), Μπερνάρντ Κουμορτζί (120.000 ευρώ), Νιάζι Κούτσι (42.000 ευρώ) και Μίκαελ Γιόνσον (8.000 ευρώ). Ο Πετκάκης διεκδικεί 120.000 ευρώ, μαζί με τα 90.000 ευρώ της ερχόμενης περιόδου, καθώς και την ελευθερία του. Παράλληλα, ο δεξιός μπακ έχει στα χέρια του τρεις απλήρωτες και σφραγισμένες επιταγές ύψους 55.000 ευρώ, για τις οποίες υπάρχει δικαστική απόφαση με διαταγή πληρωμής.

Η προσφυγή του Πετκάκη αναμένεται να εκδικαστεί την Δευτέρα (28/5), ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσει αναβολή η πλευρά του Πανιωνίου. Τη Δευτέρα (21/5) εκδικάστηκε η προσφυγή του Κούτσι, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα επέλθει διακανονισμός. Το θετικό στην υπόθεση του Κοσοβάρου επιθετικού είναι ότι η προσφυγή αποφορά οφειλές μετά την 1η Ιανουαρίου και δεν επιβαρύνει το θέμα της αδειοδότησης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×