ΠΑΟΚ: Πρόταση επιστροφής σε Μάρκος Αντόνιο, αλλά…

Άκαρπες αποδείχθηκαν οι συζητήσεις του Παντελή Κωνσταντινίδη με τον κεντρικό αμυντικό της Ραπίντ Βουκουρεστίου, Μάρκος Αντόνιο, προκειμένου να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικέφαλου» ταξίδεψε στη Ρουμανία για να αποσπάσει την υπογραφή του 29χρονου Βραζιλιάνου άσου - ο οποίος φόρεσε τα «ασπρόμαυρα» τη σεζόν 2008-09, πραγματοποιώντας 12 συμμετοχές (1 γκολ) – ωστόσο επέστρεψε χωρίς αυτήν, καθώς εμπόδιο στη συμφωνία στάθηκαν διαφορά στο οικονομικό και προτάσεις άλλων ομάδων.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντινίδης πρότεινε στον Μάρκος  Αντόνιο που μένει ελεύθερος από τη Ραπίντ, τριετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 750.000 ευρώ συνολικά, ποσό όμως που δεν βρήκε σύμφωνο τον ποδοσφαιριστή ο οποίος ζήτησε κάτι παραπάνω.

Ο ΠΑΟΚ του αντιπρότεινε συν 50 χιλιάδες ευρώ ως πριμ υπογραφής και το θέμα έμεινε εκεί, ωστόσο στη νέα επικοινωνία που είχαν σήμερα οι δύο πλευρές, όχι μόνο δεν γεφυρώθηκε το χάσμα, αλλά ο Μάρκος Αντόνιο ισχυρίστηκε πως έχει στα χέρια του καλύτερες προτάσεις τόσο από τον ΑΠΟΕΛ, όσο και την Κούμπαν.

Με δεδομένο έτσι πως η προσφορά του ΠΑΟΚ άγγιξε… ταβάνι για τα δεδομένα του, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, ο Μάρκος Αντόνιο δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Τούμπα…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×