«Επιστροφή στη μιζέρια»

Ως ένα πολύ όμορφο ταξίδι χαρακτήρισε ο Μιχάλης Σηφάκης τη φετινή πορεία του Αρη στην Ευρώπη. Πλέον, για τον διεθνή τερματοφύλακα η προσοχή στρέφεται στο «μίζερο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του, ο Σηφάκης μίλησε για τη γενικότερη πορεία: «Κάναμε ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Η ομάδα έδειξε σπουδαία πράγματα. Κανείς δεν περίμενε ότι θα ήμασταν εδώ».

Για το παιχνίδι της Αγγλίας, υποστήριξε: «Ξέραμε ότι θα είχαμε ελπίδες, αλλά και ότι οι αγγλικές ομάδες έχουν καλό ρυθμό. Δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε καλά. Όταν παίζεις με τέτοιον αντίπαλο, είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Μάντσεστερ ήταν καλύτερη».

Δεν θέλησε να ξεχωρίσει κάποιο παιχνίδι, ενώ αναφερόμενος στη συνέχεια του Άρη που λέει «Ελλάδα», τη χαρακτήρισε «επιστροφή στη μιζέρια»: «Κάθε παιχνίδι ήταν ξεχωριστό, δύσκολα μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιο ματς. Είναι η πιο όμορφη στιγμή της καριέρας μου αυτή η πορεία. Τώρα θέλουμε να συγκεντρωθούμε. Τελείωσαν τα ψέματα. Θα πρέπει να είμαστε πάλι στα play off. Τώρα, επιστροφή στο μίζερο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×