«Όποιος τα βάζει με τον Παναθηναϊκό, θα μας βρίσκει απέναντί του»

Για το επεισόδιο, το οποίο είχε στην χθεσινή (11/06) συνεδρίαση της Super League με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, μίλησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου εμμένοντας μάλιστα, στη θέση του.

Την άποψη ότι «Όποιος τα βάζει με τον Παναθηναϊκό, θα μας βρίσκει απέναντί του» εξέφρασε ο Βασίλης Κωνσταντίνου μιλώντας στην WEB TV του Bet3.gr και συγκεκριμένα στην εκπομπή Focus Sports.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μεγάλη δόξα του παρελθόντος υπογράμμισε για μία ακόμα φορά ότι θεωρεί πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν επιθυμεί να παρουσιαστούν οι «πράσινοι» ανταγωνιστικοί τη νέα σεζόν…

«Όποιος τα βάζει με τον Παναθηναϊκό, θα μας βρίσκει απέναντι. Πρέπει όλοι να μάθουν ότι ο Παναθηναϊκός θα απαντά στους επικριτές του. Αναφορικά με την αδειοδότηση, κινηθήκαμε σύμφωνα με τη νομιμότητα και αν με ρωτάτε, πιστεύω ακόμη ότι ο κύριος Μαρινάκης δε θέλει ανταγωνιστικό τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα. Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω την προσκόλλησή του σε ένα θέμα χωρίς στοιχεία…» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×