Κουμαλό ο… αντικαταστάτης του Μάρκος Αντόνιο

Μετά το «ναυάγιο» με τον Μάρκος Αντόνιο, στον ΠΑΟΚ στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στην περίπτωση του Μπονγκανί Κουμαλό, ο οποίος και θεωρούν πως μπορεί να αποκτηθεί με χαμηλό κόστος…

Ο Μπονγκανί Κουμαλό μπαίνει για τα... καλά στο «κάδρο» του ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα, ειδικότερα μάλιστα από την στιγμή που η περίπτωση απόκτησης του Μάρκος Αντόνιο ναυαγεί οριστικά, αφού ο Βραζιλιάνος αμυντικός μετακόμισε στη Νυρεμβέργη.

Έτσι, λοιπόν, άπαντες στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ρίχνουν το βάρος τους στην περίπτωση του Κουμαλό, με τον 25χρονο στόπερ να γίνεται αυτόματα ο νούμερο ένα στόχος , προκειμένου να αποτελέσει τον παρτενέρ του Στέλιου Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ για τη νέα περίοδο…

Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι -σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- από τις επαφές που έκαναν οι «άνθρωποι του δικέφαλου του Βορρά» με τον Κουμαλό, ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός μπορεί να αποκτηθεί με σχετικά χαμηλό κόστος!

Παράλληλα, ο Κουμαλό -που ανήκει στην Τότεναμ αλλά την προηγούμενη σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Ρέντινγκ- μπορεί να έρθει στην Τούμπα άμεσα, ξανά ως δανεικός, ενώ δεν αποκλείεται τελικά ο ΠΑΟΚ να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις μαζί του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×