Πρώτος σε δύο κατηγορίες του «Knossos Cup» ο Εργοτέλης

Εκπληκτική παρουσία είχε ο Εργοτέλης στο διεθνές τουρνουά “Knossos Cup” που διοργανώθηκε στα γήπεδα του Ηρακλείου με τη συμμετοχή ομάδων όπως η Σαουθάμπτον, η Στουρμ Γκρατς, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΟΦΗ, ο Ατρόμητος, και ο Πανιώνιος.

Ο Εργοτέλης κατέκτησε την πρώτη θέση σε δύο Κατηγορίες, όντας ο μοναδικός συμμετέχων που πέτυχε κάτι τέτοιο και συνεχίζει να αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία ότι διαθέτει Ακαδημία διεθνούς επιπέδου.

Το τμήμα με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1999 και προπονητή τον Γιάννη Μπασκάκη κατέκτησε την πρώτη θέση, επικρατώντας στον τελικό του Ατρόμητου με 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια).  Ανάλογη επιτυχία σημείωσε και η ομάδα με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2001 και προπονητή τον Απόστολο Καπουράνη, που νίκησε στον τελικό τον ΟΦΗ με 3-2.

Στο τουρνουά συμμετείχε και η ομάδα 1997-98 με προπονητή τον Αντώνη Φραγκάκη, που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό. Το τέταρτο τμήμα της Ακαδημίας μας που συμμετείχε στο τουρνουά απαρτιζόταν από παιδιά γεννηθέντα το 2003 με προπονητή τον Γιώργο Αλατσατιανό.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του εν λόγω τουρνουά και παράλληλα της αγωνιστικής περιόδου, ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας μας, Μιχάλης Επιτροπάκης, δήλωσε: «Με μεγάλη επιτυχία και διακρίσεις ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για την Ακαδημία μας. Μια χρονιά που εξελίχθηκε σε μια από τις πλέον αξιόλογες σε επίπεδο δουλειάς που έχουμε κάνει. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να προσδοκούμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα τα επόμενα χρόνια».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×