Ο Σούλης Παπαδόπουλος στη Δόξα Δράμας!

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι ο αντικαταστάτης του Μάκη Κατσαβάκη στην τεχνική ηγεσία της Δόξας Δράμας, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη (3/7) από τους «μαυραετούς».

Μάλιστα, ο νέος τεχνικός ηγέτης της ομάδας θα σηκώσει άμεσα... μανίκια, μια και θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με στόχο την άμεση επιστροφή στα... σαλόνια της Super League. Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή κυρίου Σούλη Παπαδόπουλου, ο οποίος άμεσα ξεκινάει το σχεδιασμό της ομάδας. Η  επίσημη παρουσίαση του θα γίνει στη Δράμα».

«Η Δόξα θα επιστρέψει με τη βοήθεια όλων»

Χαρούμενος από τη νέα... σελίδα στην καριέρα του εμφανίστηκε ο Έλληνας προπονητής, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τον Θανάση Σάμιο και την ανακοίνωση της πρόσληψής του, όπως φάνηκε σε δηλώσεις που έκανε στο επίσημο site των Δραμινών.

Συγκεκριμένα, ο Σούλης Παπαδόπουλος, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας. Βέβαια η θέση του προπονητή της Δόξας συνεπάγεται μεγάλες ευθύνες και προσπάθεια για να επανέλθει η ομάδα στην φυσική της θέση που δεν είναι άλλη από την μεγάλη κατηγορία. Με την βοήθεια όλων μπορεί η Δόξα να πετύχει τους στόχους της, μιας και είναι ένα σωματείο νοικοκυρεμένο, χωρίς χρέη,  με σταθερή και σοβαρή διοίκηση».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×