«Με ψηλά το κεφάλι»

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να συνεχίσει ως το τέλος με ψηλά το κεφάλι σύμφωνα με τον Σίλβα Κλέιτον.

Ο Βραζιλιάνος μέσος που έπαιξε μετά από περίπου έξι μήνες σε αγώνα του Παναθηναϊκού, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και υποστήριξε ότι το «τριφύλλι» δεν πρέπει να παρατήσει την προσπάθεια ως το τέλος της χρονιάς και καλείται να συνεχίσει για το καλύτερο δυνατό μέχρι το φινάλε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κλέιτον

Για την επιστροφή του στα γήπεδα: «Είναι καλό να παίζεις μετά από αρκετό καιρό, είναι πολύ ωραία να φοράς αυτή τη φανέλα καλό θα ήταν βέβαια και να κερδίσει η ομάδα αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε, έχουμε ακόμα αρκετά παιχνίδια για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Η ομάδα προσπάθησε από την αρχή έως το τέλος, προσπαθήσαμε μέχρι το τελικό σφύριγμα, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Για την παρουσία του κόσμου: «Όπως πάντα ο κόσμος είχε πολύ ωραία παρουσία στο γήπεδο, μόνο ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ μπορούμε να πούμε στον κόσμο του Παναθηναϊκού».

Για τις δικές του σκέψεις μετά την επιστροφή στον Παναθηναϊκό: «Είναι ξεχωριστό για μένα να γυρίζω στην Ελλάδα και είναι καλό να παίζω για αυτή τη φανέλα. Ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερα στο μέλλον με νίκες, ώστε να ευχαριστηθεί και ο κόσμος και εμείς και όλοι στην ομάδα γενικότερα».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Αν και δεν ήμουν στην ομάδα, παρακολουθούσα τα παιχνίδια της στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Αυτή τη χρονιά είναι πλέον λίγο δύσκολο να ελπίζει για το πρωτάθλημα ενώ είναι και εκτός Ευρώπης. Έχουμε έως το τέλος αρκετά παιχνίδια όμως και θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι, έχοντας παράλληλα τη ψυχολογία ότι κάναμε καλή δουλειά».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×