Απρόοπτο με Φουστέρ στον Ολυμπιακό

Ένας νέος «πονοκέφαλος» προέκυψε για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς στην απογευματινή προπόνηση, ο Νταβίντ Φουστέρ, είχε ραντεβού με την… ατυχία, αποχωρώντας με πρόβλημα στη γάμπα - Θλάση ο Ιμπαγάσα, εκτός για περίπου 10 ημέρες.

Μετά τους Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Γκουλάν, ακόμα ένα πρόβλημα ήρθε να προστεθεί για τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος είδε τον Φουστέρ να μην ολοκληρώνει το απογευματινό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στην αριστερή γάμπα έπειτα από μία αλλαγή κατεύθυνσης.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Ισπανός μέσος να μην συνεχίσει την αποθεραπεία με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αλλά να κατευθυνθεί στην άκρη του πάγκου προκειμένου να του τοποθετηθεί πάγος, ενώ αύριο Πέμπτη (12/07) αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική.

Από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού πάντως δεν εκφράζονται φόβοι για κάτι σοβαρό, ωστόσο δεν αποκλείεται ο Φουστέρ να προφυλαχθεί από το πρώτο φιλικό κόντρα στη Σπαρτάκ το ερχόμενο Σάββατο (14/07).

Από εκεί και πέρα ο Ιμπαγάσα, ο οποίος έδειξε να… πατά καλύτερα σήμερα, υπέστη θλάση α' βαθμού και για τις επόμενες 7-10 ημέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, ενώ ο Γκουλάν αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ορθό μηριαίο που δεν εμπνέει όμως ανησυχία, καθώς από αύριο θα επιδιώξει να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×