«Φανταστικό κλίμα»!

Για την πρώτη του εμπειρία στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και τα πειράγματα από τους συμμαθητές του μίλησε στο onsports ο Μανώλης Χαλκιαδάκης του Ολυμπιακού Χερσονήσου.

Με μία πρώτη… ανάγνωση: Παιδί χαμηλών τόνων, με όνειρα και φιλοδοξίες. Ο Μανώλης Χαλκιαδάκης όπως σας ενημέρωσε το Onsports βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (28/2) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου και λαμβάνει μέρος στις υποχρεώσεις της ομάδας Κ-20 του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Το απόγευμα της Τρίτης, μάλιστα, και συγκεκριμένα στις 16.00 θα συμμετάσχει στο φιλικό που δίνει η ομάδα Κ-20 κόντρα στην αντίστοιχη Κ-17, ενώ την Τετάρτη (2/3) θα πάρει μέρος στην προπόνηση και έπειτα θα αναχωρήσει για την Κρήτη, ώστε να ενσωματωθεί με την ομάδα του, τον Ολυμπιακό Χερσονήσου.

Λίγες ώρες μετά την ενσωμάτωσή του στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια ο 17χρονος αμυντικός χαφ (γεννηθείς στις 17/7/1993) μέσω του onsports μιλά γα τις πρώτες του εντυπώσεις στου Ρέντη και για την… λούφα από τις σχολικές του υποχρεώσεις, καθώς μην ξεχνάμε ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι ακόμη μαθητής της τρίτης τάξης του Λυκείου:

«Οι συνθήκες είναι τέλειες για έναν ποδοσφαιριστή.. Το κλίμα είναι φανταστικό και οι εγκαταστάσεις πολύ ωραίες. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα»!

Ο Χαλκιαδάκης, τον οποίο η ομάδα του Πειραιά είχε βολιδοσκοπήσει από τις αρχές Ιανουαρίου μέσω του προέδρου του Ολυμπιακού Χερσονήσου, του Κώστα Παπαδάκη, απέχει αναγκαστικά από τα μαθήματα του σχολείου και θα επιστρέψει στις σχολικές αίθουσες την Πέμπτη. Η απουσία του, ωστόσο, δεν έμεινε απαρατήρητη από τους συμμαθητές του, οι οποίοι τον έχουν… τρελάνει στις κλήσεις και στα μηνύματα! Τα πειράγματα δίνουν και παίρνουν, ωστόσο, ο φέρελπις ποδοσφαιριστής εμφανίζεται προσγειωμένος και χωρίς να ξεχνά πως ό,τι και να γίνει ακόμη είναι μέλος της κρητικής ομάδας:

«Όπως κάθε νεαρός ποδοσφαιριστής έτσι και εγώ θέλω να αγωνιστώ σε μεγάλη ομάδα. Θα επιστρέψω την Τετάρτη το βράδυ στην Χερσόνησο και θα περιμένω απάντηση από τον Ολυμπιακό. Την Κυριακή, άλλωστε, έχουμε ντέρμπι με τα Χανιά και πρέπει να νικήσουμε»!

Τέλος, απέφυγε να απαντήσει με διπλωματικό τρόπο, αν και πιτσιρικάς, στην ερώτηση για το ποια ομάδα υποστηρίζει: «Πάντα υποστηρίζω την ομάδα με την οποία αγωνίζομαι»!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×