Τσακίρης: «Κάποιοι έχουν μικρές τσέπες, αλλά μεγάλο στόμα»

Αποφασισμένος να δεσμεύσει τα χρήματα που έχει λαμβάνειν η ΠΑΕ Πανιώνιος από τα τηλεοπτικά δικαιώματα ώστε να πληρωθούν οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπό του, είναι ο Κωνσταντίνος Τσακίρης.

Ο ισχυρός άνδρας μίλησε στην εφημερίδα «SportDay» και τόνισε αρχικά: «Φοβάμαι πως δεν θα επιστραφεί το δάνειο των 385.000 ευρώ. Πρότεινα στην ΠΑΕ να λυθεί από την 1η Οκτωβρίου η σύμβαση με το «Απήλιον» ώστε να γλιτώσει χρήματα. Συν τοις άλλοις, συνεχίζεται η επίθεση εμπάθειας εναντίον μου. Δεν μπορώ να μην πληρωθώ για οκτώ μήνες και να τα χάσω όλα. Ήταν πολύ υψηλό το ρίσκο. Ίσα-ίσα που στην ΠΑΕ χαρίζω πέντε εκατομμύρια ευρώ, εφόσον συμφωνήσει να λύσουμε τη σύμβαση. Το ενοίκιο ήταν 420.000 ευρώ για δεκατρία χρόνια. Να φύγει από το Κορωπί δεν ήθελε η ΠΑΕ; Κάποιοι έχουν μικρές τσέπες, αλλά μεγάλο στόμα! Και στο παρελθόν υπήρχαν μικρές τσέπες, αλλά πάντοτε βοηθούσα».

Στο μεταξύ, την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης έθεσε ο Λάζαρος Κουτλίδης. «Έχει να κάνει με προσωπικά προβλήματα. Αν μπορέσω να τα λύσω, ευχαρίστως θα παραμείνω. Προς το παρόν, δεν μπορώ να δουλέψω», δήλωσε ο κ. Κουτλίδης στη «SportDay».

Σχετικά με την απόφαση του Κωνσταντίνου Τσακίρη, σχολίασε: «Δικά του είναι τα χρήματα και ό,τι θέλει τα κάνει. Δεν με πείθουν οι δικαιολογίες που προβάλλει».

Τέλος στο ερώτημα πώς γίνεται ο Πανιώνιος να μην έχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, αλλά ούτε εγγυητική επιστολή, απάντησε: «Δεν υπήρχαν χρήματα. Ο Τσακίρης πήρε τα τελευταία».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×