Πλατανιάς: «Χτυπάει» Μεϊτέ και Ντελ Νέρο

Στην περίπτωση του Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ και του Σιμόνε Ντελ Νέρο έχουν καταλήξει στον Πλατανιά, με την ομάδα των Χανίων να βλέπει στα πρόσωπά τους, τους ιδανικούς για να καλύψουν τις θέσεις του στόπερ και του επιθετικού αντίστοιχα.

Στις προσθήκες που θα αλλάξουν τα δεδομένα του συλλόγου είναι έτοιμη να προχωρήσει η ομάδα του Πλατανιά, καθώς οι Μεϊτέ και Ντελ Νέρο είναι οι εκλεκτοί για τις θέσεις του στόπερ και του επιθετικού αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την «SportDay» ο 32χρονος Μεϊτέ, που πέρυσι φορούσε τη φανέλα της Ντιζόν, είναι η επιλογή του Πλατανιά για την θέση του στόπερ. Ο γεννημένος στη Γαλλία, αλλά με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού, έχει αγωνιστεί, ετκός από την τελευταία του ομάδα, στον Ερυθρό Αστέρα και σε Μαρσέιγ, Μπόλτον, Γουέστ Μπρόμιτς.

Από την άλλη, ο Ντελ Νέρο ανήκε στη Λάτσιο τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Μπρέσια, Λίβινγκστον και Έμπολι.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θεωρούνται... κλεισμένοι, ωστόσο θα γίνει επίσημη «κρούση» για την απόκτησή τους. Άλλωστε, από τον Πλατανιά τόνιζαν πως η ομάδα δεν θα κινηθεί για άλλες μεταγραφές, εκτός αν βρεθούν καλές περιπτώσεις, όπως είναι αυτές των δύο παικτών.

Επιπλέον, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», εκτός από την περίπτωση του Ντελ Νέρο στην επίθεση, εξετάζεται και ο Μπρούνο Μοράες. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε μείνει ελεύθερος από τη Λεϊρία (18 συμμετοχές και 6 γκολ) και προσφάτως δοκιμαζόταν από τη Ρέγκενσμπουργκ της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×