Ολυμπιακός: «Αρπάχτηκαν» Ντιόγκο και Πάντελιτς

Στα χέρια... πιάστηκαν οι Μάρκο Πάντελιτς και Ντιόγκο, λίγο πριν αρχίσει η σημερινή (21/09) προπόνηση του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Απαιτήθηκε παρέμβαση των συμπαικτών τους, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Εκείνοι ήταν ακόμα εκτός γηπέδου, όταν διαπίστωσαν τον καυγά του Ντιόγκο με τον Πάντελιτς. Άλλωστε οι αρνητικοί πρωταγωνιστές της σημερινής προπόνησης του Ολυμπιακού είχαν αποχωρήσει πρώτοι από τα αποδυτήρια, οπότε μονάχα αυτοί γνωρίζουν την αιτία του τσακωμού.

Από την πλευρά του, το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» κατέφθασε, όταν τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει. Ωστόσο ο Ζαρντίμ και οι συνεργάτες του διαπίστωσαν άμεσα ότι κάτι είχε συμβεί, καθώς επικρατούσε «παγωμάρα» στα μέλη του ρόστερ των Πειραιωτών.

Το περιστατικό ωστόσο δεν θεωρήθηκε σοβαρό ή αξιοσημείωτο, καθώς στις προπονήσεις του Ολυμπιακού χελειλίζει η ένταση και το πάθος, με αποτέλεσμα να πέφτουν... κορμιά. Όλοι οι Πειραιώτες άλλωστε θέλουν να κερδίσουν μια θέση στην ενδεκάδα, ενώ τα νεύρα είναι ακόμα τεντωμένα ελέω Σάλκε...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×