Άρης: Σε χαλαρούς ρυθμούς ο Αγκάνθο

Σε χαλαρούς ρυθμούς ξεκίνησε για μία ακόμα φορά η προετοιμασία του Αγκάνθο, ενόψει της δευτεριάτικης (29/10) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Ισπανός επιθετικός του Άρη, όπως… συνηθίζει, ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα στην πρώτη εκγύμναση της ομάδας, με σκοπό να ανεβάσει σταδιακά ρυθμούς μέχρι την ημέρα του αγώνα.

Πέραν του Αγκάνθο, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα, γεγονός που έκανε το τεχνικό δίδυμο Πασσιαλή-Μπουγιουκλή να χαμογελά, ενώ ευχάριστα ήταν τα νέα από το μέτωπο του Βασίλη Τριανταφυλλάκου, ο οποίος αρχίζει να μπαίνει σταδιακά στο πρόγραμμα, χωρίς αυτό ωστόσο να σημαίνει πως θα είναι «ετοιμοπόλεμος»  για το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Η προετοιμασία των «κίτρινων» θα συνεχιστεί το πρωί της Πέμπτης…

Βραβεύεται ο Γιαννιώτας

Ο Γιαννιώτας κατέκτησε τον τίτλο του MVP για την 7η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ με το συντριπτικό ποσοστό του 62,75% και τη βράβευση του νεαρού επιθετικού του Άρη, που θα γίνει την Πέμπτη στις 14:30 στο ARIS SPORTS CAFE, θα κάνει ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Αρη, κ. Άγγελος Γρόλλιος.

Εισιτήρια για όλα τα γούστα

Παράλληλα, η πολιτική της ΠΑΕ Άρης δεν αλλάζει ούτε στα ντέρμπι, καθώς όπως έγινε γνωστό, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό είναι για όλες τις τσέπες.

Αναλυτικά:

«Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Δευτέρα (29/10) στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφάσισε φέτος να μειώσει το κόστος των εισιτηρίων σε όλες τις θύρες. Πιο συγκεκριμένα τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 15 ευρώ στην θύρα 2, 20 ευρώ στην θύρα 9 και 30 ευρώ στην θύρα 7 (επισήμων). Τα εισιτήρια διατίθενται από το ARIS MOBILE καθημερινά (10:00-14:00 και 17:00-21:00). Το Σάββατο το ARIS MOBILE θα λειτουργήσει από τις 9:00 έως τις 15:00, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ από τη σχετική υπηρεσία e-ticketing και την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×