Παναθηναϊκός: Με τα αναμενόμενα… υλικά στο Ηράκλειο

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση του «Γεντί Κουλέ κόντρα στον ΟΦΗ (29/10, 17:15), με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να μην επιφυλάσσει εκπλήξεις, αφήνοντας στην Αθήνα τους… συνήθεις ύποπτους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «πρασίνων» που αναμένεται να κάνει μετάγγιση επιθετικότητας στην 11άδα απέναντι στους Ομιλίτες, τροποποιώντας ελαφρά τη δοκιμασμένη φετινή... συνταγή, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των «λαβωμένων» Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλου και Σο, ενώ εκτός έμεινε επίσης ο Πετρόπουλος που δεν υπολογίζεται. Μαζί τους και οι Ταμπάκης, Δώνης, Μαρινάκης, Κουσίδης.

Στη σημερινή (28/10) προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το μενού για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Βύντρα και Σο, ενώ οι Μπουμσόνγκ και Τριανταφυλλόπουλος υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Μετά το τέλος του προγράμματος ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των «εκλεκτών» της αποστολής που θα ταξιδέψει για το Ηράκλειο. Αυτοί είναι οι: Καρνέζης, Καπίνος, Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Πίντο, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Μαρίνος, Ζέκα, Κουίνσι, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ, Φορναρόλι, Χουχούμης, Λαγός, Μαυρίας, Φουρλάνος και Μπαρμπαρούσης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×