Πουλίδο: «Να βλέπουμε όλα τα ματς σαν ντέρμπι»

Ο Άρης πρέπει να αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι σαν να αγωνίζεται κόντρα στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Ρούμπεν Πουλίδο.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός υποστήριξε πως η ομάδα του έχει βάλει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της, κατάφερε να βελτιωθεί αρκετά τόσο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό όσο και σε αυτόν με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως πρέπει να αντιμετωπίζει το ίδιο σοβαρά κάθε αγώνα στο εξής έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους της.

«Όταν προηγείσαι στο γήπεδό σου με μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και μένουν λίγα λεπτά για το τέλος, σου μένει μια πικρή γεύση για τους χαμένους βαθμούς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να κρατήσουμε τα θετικά από αυτό το παιχνίδι, την καλή εικόνα που είχαμε και να κάνουμε μια νέα αρχή από εδώ και πέρα», είπε αρχικά ο Ρούμπεν Πουλίδο.

Ο 33χρονος αμυντικός τόνισε επίσης ότι: «Υπάρχουν διαφορές στην ομάδα. Έχουμε δουλέψει κάποια διαφορετικά πράγματα που αποδίδουν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν θετικά στοιχεία και πράγματα που μπορεί να κρατήσει η ομάδα για να κάνουμε ένα πολύ καλό τελείωμα στον πρώτο γύρο και να αρχίσουμε ακόμα καλύτερα τον δεύτερο».

Τέλος, για το γεγονός ότι ο Άρης έδειξε καλό πρόσωπο μόνο κόντρα στους «αιώνιους», ανέφερε: «Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας. Δεν πρέπει να βλέπουμε βατά παιχνίδια μπροστά μας. Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να αποδίδουμε σαν να αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό, να δίνουμε το 100% για να αποδείξουμε ποιοι είμαστε. Πρέπει να διεκδικούμε τους τρεις βαθμούς ανεξαρτήτως αντιπάλου για να μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο φέτος».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×