ΠΑΟΚ: Σκληρό πόκερ στο οικονομικό με Κατσουράνη

Η οριστικοποίηση της συμφωνίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Κατσουράνη θεωρείται δεδομένη, ωστόσο η διαπραγμάτευση για τη «χρυσή τομή» στο οικονομικό είναι σκληρή.

Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του παίκτη, ωστόσο η κάθε πλευρά προσπαθεί να διατηρήσει για τον εαυτό της τις καλύτερες δυνατές συνθήκες συμφωνίας.

Ο Κατσουράνης είχε ζητήσει 800.000 ευρώ, ο ΠΑΟΚ είχε ξεκινήσει από τις 500.000 για ενάμιση χρόνο συνεργασίας και το ζητούμενο είναι τώρα πού ακριβώς θα κάτσει η… μπίλια, με το ποσό πάντως να μην αναμένεται να ξεπεράσει τις 600-650 χιλιάδες ευρώ.

Ολο το «παιχνίδι» θα παιχθεί στα μπόνους που θα συμπεριληφθούν στη συμφωνία, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν ότι πρέπει να προβλεφθεί μπόνους εξόδου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αφενός, κάτι που προϋποθέτει την κατάκτηση της δεύτερης θέσης από τον ΠΑΟΚ (πρώτης στα πλέι οφ) στο πρωτάθλημα, αλλά και μπόνους εισόδου στους ομίλους του θεσμού.

Πρόκειται άλλωστε για ένα μπόνους που δίνει κίνητρο και στις δύο πλευρές και είναι και ένα από τα μπόνους που έχει πραγματικό αντίκρισμα, καθώς αφενός με την άφιξη της Γκοντσάρεβα αφετέρου με την άφιξη του Τσιστιακόφ τα αστεία μπόνους προηγούμενων σεζόν αποτελούν παρελθόν για τον ΠΑΟΚ.

Όλα λοιπόν δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν λίγο πάνω λίγο κάτω από τις 600 χιλιάδες ευρώ με τη συμφωνία να χαλάει τόσο δύσκολα που σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο θα μιλάμε για τον απόλυτο αιφνιδιασμό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×