Γιαννίτσης: «Να βγει ο Άρης από το αδιέξοδο»

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το παιχνίδι του Άρη με τον Πανιώνιο, σύμφωνα ,ε τον Μιχάλη Γιαννίτση.

Ο 21 ετών αμυντικός υποστήριξε στην κάμερα της Nova πως ο Άρης δούλεψε στο διάστημα της διακοπής για να εμφανιστεί έτοιμος, ενώ επισήμανε πως στόχος είναι να τα πάει καλύτερα στον δεύτερο γύρο για να βγει από το αδιέξοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννίτση:

Για τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο: «Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πράγματι, είναι οριακό, διότι πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά, όλη την εβδομάδα, αλλά και την περίοδο των γιορτών και πιστεύω θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Σίγουρα ο Πανιώνιος, έχει ένα πολύ καλό σύνολο, όντας μια πολύ καλή ομάδα. Δεν μας φοβίζει όμως, παίζουμε στην έδρα μας και θα τα δώσουμε όλα για τους τρεις βαθμούς».

Για το αν ανησυχούν για τις εκτός έδρας επιτυχίες: «Ναι, έχει πάρει καλά αποτελέσματα εκτός έδρας. Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ξέρουμε τις αδυναμίες, αλλά και τα ατού του Πανιωνίου».
 
Για τους παίκτες του Πανιωνίου που επικεντρώνονται οι αμυντικοί: «Δεν μπορώ να πω ειδικά σε ποιους. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως γενικά ο Πανιώνιος, από τη μέση και μπροστά, είναι πάρα πολύ καλή ομάδα».

Για το αν έχουν άγχος, δεδομένου ότι στο δεύτερο γύρο θα πρέπει να μαζέψουν πολύ περισσότερους βαθμούς, απ’ αυτούς που κέρδισαν στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος: «Η συγκομιδή του α’ γύρου, δεν ήταν ικανοποιητική. Από εκεί και πέρα, το γεγονός αυτό, μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο, ότι πρέπει να πάμε πολύ καλύτερα στο β’ γύρο, ώστε να βγει η ομάδα απ’ αυτό το αδιέξοδο και να πάει εκεί που της αξίζει».

Για τον κόσμο: «Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα είναι κοντά μας».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×