Πανιώνιος: Πρόστιμο σε Ντούνη, αγωνία για Κούρο

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε από τη διοίκηση της ΠΑΕ Πανιώνιος, ο Μάρκος Ντούνης για το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε την προετοιμασία εβδομάδα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρέθηκε την Τρίτη (15/1) το πρωί ενώπιον της διοίκηση των «κυανέρυθρων», όπου απολογήθηκε για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε, με τη διοίκηση να του επιβάλει πρόστιμο.

Πάντως, ο Μάρκος Ντούνης δεν υπολογίζεται από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για τον αγώνα που ακολουθεί με τον ΟΦΗ, καθώς αποβλήθηκε στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Βέροια, ενώ εκτός λόγω καρτών είναι και ο Φανούρης Γουνδουλάκης.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος απέναντι στη «Βασίλισσα του Βορρά» έφτασε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της 21ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη.

Τέλος, αναφορικά με τα αγωνιστικά, τις επόμενες μέρες θα κριθεί η συμμετοχή του Αλέξανδρου Κούρου στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αν και την Τρίτη (15/1) ο νεαρός άσος έκανε ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα, εκτός λόγω θλάσης είναι ο Θέμης Κουλουχέρης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×