Παναθηναϊκός: Το «ψάχνει» για Μπόιντ (video)

Τον 30χρονο φορ που έχει κάνει μεγάλη καριέρα με τη φανέλα των Ρέιντζερς έχει στο στόχαστρό του ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής

Ο Παναθηναϊκός είναι σε αναζήτηση επιθετικού, μετά και τον τραυματισμό του Φορναρόλι που άφησε τον Τοτσέ… μόνο στη «γραμμή κρούσης», ωστόσο με τα χρονικά περιθώρια να είναι στενά και τα οικονομικά στη γνωστή κατάσταση, οι λύσεις δεν είναι αρκετές. Μια πολύ καλή περίπτωση ωστόσο, όπως αναφέρουν τα μέσα της Σκωτίας, είναι κι αυτή του Κρις Μπόιντ.

Ο Σκοτσέζος φορ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς είναι ελεύθερος μετά το πέρασμα του από το MLS και τους Πόρτλαντ Τίμπερς. Ο Μπόιντ αυτή την περίοδο κάνει προπονήσεις με τους Ρέιντζερς, οι οποίοι έχουν υποβιβαστεί στην τέταρτη κατηγορία της Σκωτίας, και δεδομένα θα τον απασχολούσε η προοπτική να παίξει ποδόσφαιρο στον Παναθηναϊκό, επιστρέφοντας έτσι στην Ευρώπη.

Ο 30χρονος φορ ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 από την Κιλμάρνοκ, με 151 συμμετοχές και 63 γκολ ως το 2006. Έκτοτε, αποτελούσε το… βαρύ πυροβολικό των Ρέιντζερς, αφού από το 2006 ως το 2010 είχε 101 γκολ σε 141 αγώνες με τους «διαμαρτυρόμενους», πριν πάρει τη μεταγραφή για την Premier League και τη Μίντλεσμπρο. Στη «Μπόρο» είχε 27 συμμετοχές και 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ το 2011 δόθηκε δανεικός στη Νότιγχαμ. Στο πρώτο μισό της προηγούμενης σεζόν σκόραρε 6 φορές σε 10 ματς ενώ στο δεύτερο μισό κατέληξε στην Εσκίσεχιρσπορ της Τουρκίας όπου είχε μόλις δυο συμμετοχές.

Φέτος, έπαιξε 26 φορές στο MLS και σκόραρε 7 φορές με τη φανέλα των Πόρτλαντ Τίμπερς. Ο Μπόιντ πέρασε από όλα τα κλιμάκια της Εθνικής Σκωτίας πριν κάνει το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα στις 11 Μαΐου 2006 σε ένα φιλικό με τη Βουλγαρία, ενώ τα πρώτα του γκολ τα πέτυχε κόντρα στα Νησιά Φαρόε λίγες μέρες αργότερα, στα προκριματικά του Euro 2008. Ο 30χρονος φορ έχει 7 γκολ σε 18 συμμετοχές με τη φανέλα της Σκωτίας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×