Παναθηναϊκός: Βιάστηκε με τον… κοινοτικό Λέτο

Ο λόγος που ο Παναθηναϊκός επέσπευσε το διαζύγιό του με τον Σεμπαστιάν Λέτο ήταν για να αδειάσει θέση ξένου στο ρόστερ. Όμως ο Σέμπα είχε ήδη κινήσει τις διαδικασίας για να βγάλει κοινοτικό διαβατήριο.

Οι «πράσινοι» αναγκάστηκαν σε βεβιασμένες διαπραγματεύσεις με τον Λέτο, προκειμένου να αποκτήσει άμεσα δικαίωμα συμμετοχής ο Καζιγιάμα. Ωστόσο, στο «τριφύλλι» πιάστηκαν… αδιάβαστοι, καθώς όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Goal», ο Αργεντινός άσος έναν μήνα πριν βγει το διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό κέρδισε μία πολύ σημαντική δίκη στην Αργεντινή, εξασφαλίζοντας το δικαίωμα να αποκτήσει κοινοτικό (ιταλικό) διαβατήριο. Εξάλλου, αυτή η διαμάχη ήταν που είχε αναγκάσει τη Λίβερπουλ να τον δίνει δανεικό, μέχρι που τον αποδέσμευσε.

Όμως ακόμη και στις διαπραγματεύσεις για τα χρήματα που έπρεπε να δώσει ο Παναθηναϊκός στον Λέτο για να λυθεί το συμβόλαιό του, δεν φέρθηκε έξυπνα. Κι αυτό, γιατί σε μια εποχή που τα ταμεία των «πρασίνων» δεν είναι γεμάτα, η διοίκηση επέλεξε να μην κάνει χρήση της ρύθμισης που εγκρίθηκε από την ΕΠΟ για αποπληρωμή των χρεών προς παίκτες σε 50 ή 60 δόσεις. Αντίθετα, καλείται να δώσει στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό το ποσό των 1,1 εκατ. ευρώ σε οκτώ δόσεις ως το τέλος του χρόνου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×