ΠΑΟΚ: Μένει και αναλαμβάνει δράση ο Τσιστιακόφ

Μόνιμο πόστο, πιθανότατα και θέση στο ΔΣ της ΠΑΕ, θα έχει πλέον στον ΠΑΟΚ ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ ο οποίος έχει ήδη αρχίσει την οργάνωση των μεταγραφικών ζητημάτων του «δικεφάλου του Βορρά».

Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ είχε έρθει αρχικά στον ΠΑΟΚ ως συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη για να βοηθήσει στην οργάνωση της ΠΑΕ με την ανάληψη της διοίκησης από τον ομογενή επιχειρηματία. Εν τέλει, ο Ρώσος μάνατζερ θα παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και μάλιστα θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο. Δίπλα στον Σαββίδη θα κινείται, ουσιαστικά, στο εξής ο Τσιστιακόφ και είναι πολύ πιθανό να πάρει και ρόλο στο ΔΣ που θα δημιουργηθεί στο άμεσο μέλλον.

Ο ρόλος αυτός, είναι πολύ πιθανό να είναι εκείνος του διευθύνοντος συμβούλου. Μάλιστα, ο Τσιστιακόφ πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στη Ρωσία αλλά όχι μόνο για διακοπές. Ο Ρώσος μάνατζερ εξασφάλισε βίζα για μόνιμη παραμονή στην Ελλάδα, ενώ η σύμβασή του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανανεώθηκε.

Από εκεί και πέρα, ο Τσιστιακόφ αναμένεται να αναλάβει δράση για να προχωρήσει στην οργάνωση των μεταγραφικών ζητημάτων του ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού. Ο Ρώσος είναι έτοιμος να θέσει στην υπηρεσία του «δικεφάλου του Βορρά» όλες τις διασυνδέσεις του και να ανοίξει περισσότερες «πόρτες» σε αγορές της Ευρώπης, αλλά και της Λατινικής Αμερικής.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×