Super League: Έχει κι άλλα... ντέρμπι!

Αναμφίβολα το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής (31/3), ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν κι άλλα... ντέρμπι για την έξοδο στην Ευρώπη και την παραμονή στην κατηγορία.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα ανοίγει στις 15:00 στην Ξάνθη, όπου η τοπική Skoda υποδέχεται τον Ατρόμητο και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, ούτως ώστε να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ στις 17:15 η Βέροια παίζει με την Κέρκυρα και ο Λεβαδειακός με την ΑΕΚ, όπου οι νικητές θα μπορέσει να... ανασάνει πιο εύκολα για την παραμονή. Στις 19:30 το πρόγραμμα της Κυριακής ολοκληρώνεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ.

Skoda Ξάνθη-Ατρόμητος (15:00)

Οι δύο «μονομάχοι» της Arena της Ξάνθης έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις ήττες του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού, καθώς οι Ακρίτες με νίκη θα μειώσουν στον πόντο την απόσταση από τα play offs, ενώ η ομάδα του Περιστερίου θα... ξεμπλέξει με σενάρια... καταστροφολογίας.

Βέροια-Κέρκυρα (17:15)

Είναι από τα παιχνίδια που χαρακτηρίζονται ως «τελικοί» της χρονιάς, μια και σε 90 λεπτά, οι δύο ομάδες καλούνται να... σώσουν τη φετινή σεζόν ή έστω να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για την επίστευξη του στόχου, ο οποίος δεν είναι άλλος από την παραμονή.

Λεβαδειακός-ΑΕΚ (17:15)

Οι «πράσινοι» της Βοιωτίας κατάφεραν να... μπουν σε περιπέτειες παραμονής, παρά το γεγονός πως κοιτούσαν περισσότερο τα play offs, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούν να... ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις και να... ηρεμήσουν με την παραμονή. Πάντως, σήμερα, ο νικητής θα έχει κάνει σημαντικό... βήμα.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (19:30)

Το μεγάλο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» ολοκληρώνει τη δεύτερη μέρα της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η νίκη για τους δύο «μονομάχους» δεν έχει μόνο βαθμολογικά οφέλη, αλλά και γόητρο, ενώ η αναμέτρηση... αντιμετωπίζεται ως «πρόβα» τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×